Welke richting kies jij?

 

Welke kant ga je op?

Waar GA je heen, waar WIL je heen, wat ZIE je als je daar heen kijkt?

En wat VOEL je dan????

Door Coaching in Wolvega kies jij je eigen pad

Wat zie je als je terug kijkt.... Wat merk je aan jezelf als je terug kijkt en wat voel je dan....

Allerlei vragen die je jezelf kunt stellen. En luister alsjeblieft naar het antwoord die je zelf echt wel krijgt.
Ik heb die vragen een aantal jaren geleden aan mezelf gesteld en een keuze gemaakt. Ik ga m'n baan opzeggen... Ik merkte aan alles dat ik geen andere keuze meer had, dan dat.... Het was een keuze waar ik vol trots aan terug denkt en het heeft mee veel gebracht. Ik kreeg meer rust voor mezelf, mijn fysieke en mentale klachten verdwenen, ik had meer tijd voor de kinderen, er was minder stress voor manlief. Het was een lastige keuze, maar het VOELDE vanaf het begin af aan GOED!!!

En nu, een aantal jaren later, inmiddels voor mezelf gekozen door mijn eigen coachpraktijk te beginnen met alle onvoorziene hobbels en bobbels van de afgelopen tijd.
Een administratieve baan erbij voor alle extra's. Manlief die ook voor zichzelf een andere richting qua werkgever heeft gekozen.
Kinderen die zelfstandiger worden.

En toch, heej wat merk ik....
Ik kreeg weer last van 'vreemde' 'bijzondere' dingen.
- Wat me eerst niet tegen stond, ging me tegen staan.
- Waar ik eerst (veel) energie van kreeg, werd dat minder.
- Wat ik eerst kon combineren met alles ik m'n leven, lukte dat me niet meer.
- En tot slot kreeg ik (uiteraard) heel logisch verklaarbare lichamelijke klachten.

En ik herkende het!! Ja zeker!! Want dit was wat ik in het begin stadium van een paar jaar terug ook had!!
En dus wist ik ook waar het naar toe zou gaan als ik niets deed. Als ik zou kiezen voor het veilige om te blijven zitten waar ik zat. Om naar iemand toe te gaan te gaan om te horen wat hij of zij van mijn klachten zou zeggen. Om alle lasten weer door iedereen te laten dragen in ons gezin.

STOP!!! Dat niet weer!!!

En dus heb ik een andere richting gekozen.
Ik heb weer m'n baan opgezegd...

Ik weet wat het me de vorige keer heeft opgeleverd, ik weet wat het heeft gedaan.
Ik weet dat ik het kan, dus ik doe het gewoon nog een keer!!!
Alleen deze keer eeeeven ietsje eerder...

 

Ik wens je veel liefde bij het luisteren naar jezelf...

 

groetjes Corina