Verbroken Verbinding Massage

Als je in de buik van je moeder groeit maak je al verbinding met haar, wat zeg ik, daarvoor al. Je ziel maakt al verbinding met de wereld ook al ben je nog niet fysiek hier 'te zien en te voelen'.  Als pasgeboren baby sta je heel erg open voor alles en iedereen in de wereld en ben je ook afhankelijk van de mensen om je heen. Juist daarom is het zo belangrijk dat je zo fijn mogelijk op kan groeien en kan genieten van je reis die je nog te wachten staat. Echter, er gebeuren zo veel dingen in je leven, je krijgt met zoveel mensen te maken, zowel van kleine baby naar groter groeiend kind, als volwassene. Alle indrukken en ervaringen neem je mee en maken je tot wie je bent en wat je doet. En alles is oké, jij mag er zijn!

Wanneer je echter lastige periodes meemaakt, (en echt iedereen maakt dat wel eens mee alleen de heftigheid is of voelt niet altijd hetzelfde) dan raak je makkelijk uit verbinding. Verbinding met jezelf, de ander of de hele wereld. En wanneer je niet meer in verbinding bent dan kun je je soms zo alleen voelen, maar ook bijvoorbeeld verdrietig, boos of machteloos. 

 

Met de Verbroken Verbinding Massage (sommigen spreken ook wel van VVM) kun je weer verbinding maken met datgene of diegene waar je van verwijderd bent geraakt. Je kunt weer verbinding voelen, situaties helen en het makkelijker een plek geven in je leven. Het heeft super veel met je GEBOORTEVERHAAL te maken en alle patronen die daar uit voort kunnen komen.

Dat wist ik wel, maar toen ik me ging verdiepen in deze mooie en helende massage stond ik toch wel even met mn mond vol tanden. Want wist je bijvoorbeeld dat je voet ook de vorm heeft van je ruggegraat? Als je gaat zoeken naar de punten van de voetreflextherapie dan staat de bovenkant van je voet (je tenen) voor de bovenkant van je lijf en ga je verder naar beneden bij je voet, dan ga je ook naar beneden in je lijf. Je enkels en hak staan bijvoorbeeld voor je rug, bekken, de onderkant van je romp. Ik legde ineens de link met mijn, soms opspelende, lichamelijke klachten. Wetende hoe mijn geboorteverhaal is geweest, viel er weer een kwartjes regen, want als alles in verbinding staat en dat staat het, dan kon ik ook begrijpen waarom die lichamelijke klachten zich juist daar plaats vonden. Door middel van de Verbroken Verbinding Massage kun je je geboorte weer herbeleven, maar ook gewoon weer meer in verbinding komen met diegene die jij wenst. 

Wat nu als je je geboorteverhaal niet weet?

Ja dat kan, daarom is de massage een super aanvulling op Geboorte in Kaart. want op die manier kan ik je inzicht geven in het verhaal rondom je geboorte terwijl je er niks van weet, kan herinnneren of kan na vragen. Maar door de Verbroken Verbinding Massage te doen kan ik ook voelen waar de pijn punten liggen, welke geboortepatronen er aan gelinkt kunnen worden, of er in bepaalde fases heftige dingen zijn gebeurd. Door de voet te masseren kunnen blokkades op dat gebied behandeld worden en daarom als helend kan worden ervaren.

Voordat je de Verbroken Verbinding Massage ondergaat krijg je van mij ook een vragenlijst net als bij het werken met Geboorte in Kaart, zodat je jezelf alvast kan verbinden met je verhaal, alles wat je wel weet een plek kan geven, maar ook mij alvast handvaten kan geven zodat ik de voetmassage kan geven waar je het meest aan hebt.

 

 

 

Voor meer inzicht en begeleiding zowel kortdurend als langdurend, zie mijn visie op Coaching . Wil je meer weten over bovenstaande? Of wil je nog meer heling en energie door Reiki? Neem vrijblijvend Contact met me op.