Kijk eens naar je Geboorteverhaal met Geboorte in Kaart

Geboorte in Kaart

 

Vraag je je ook wel eens af waarom je toch altijd dezelfde reactie hebt op bepaalde situaties?

Vraag je jezelf ook wel eens af waarom je nieuwe dingen lastig vindt...?

Ben je er wel een beetje klaar mee dat je dingen nooit afmaakt...?

Je hebt vaak gedrag waar je je soms niet eens bewust van bent, maar het is er wel, het is er altijd en zo logisch....

 

Door middel van 'Geboorte in kaart' kijk ik met je mee naar je geboorteverhaal en komen dit soort onderwerpen aan het licht. Kijkend naar de periode voordat je moeder zwanger raakte, toen je in je moeders buik zat, tijdens de bevalling en de periode daarna. Gedrag is namelijk heel erg logisch, alleen je ziet het niet altijd of je weet niet waarom het zo gaat...  Mensen willen graag alles begrijpen en met feiten iets verklaren of duidelijk maken. (En ja, rondom deze inzichten over geboorte en wat er mee samen hangt is meer dan 30 jaar onderzoek naar gedaan, dus het komt niet zomaar uit de lucht vallen.)

Hoe werkt 'Geboorte in kaart'

Bij het in kaart brengen van je geboorteverhaal gebruik ik een kaartenset. Er is een bijbehorende vragenlijst die je alvast na doet denken en voor mij om een eerste indruk te krijgen. Door middel van vragen kaartjes komen allerlei onderwerpen aan bod. Feitelijk weet je soms wat er tijdens de zwangerschap, bevalling en de periode daarna is gebeurd. Soms weet je ook niet wat er allemaal is gebeurd en heb je ook geen mogelijkheid om dit na te vragen. Toch 'weet' je heel veel in je onderbewuste en door middel van kaarten waar foto's op staan kan je hier achter komen. Zo leuk is dat, soms verbazingwekkend, en soms wat minder leuk, maar veelal verhelderend.

Om het een geheel te maken zijn er ook verschillende kwaliteitenkaartjes. Deze geven je inzicht in welke kwaliteiten je hebt, maar ook leg je de link van waar ze vandaan komen en hoe logisch het is dat je bepaalde kwaliteiten hebt.

Bezig met Geboorte in kaart Wolvega

Inzicht in je gedrag door te kijken naar je geboorteverhaal

Door samen te kijken naar je geboorteverhaal kan ik je de logica van je gedrag laten zien, je behoefte achter dat gedrag, maar dus ook je kwaliteiten. Je zal daarna veelal anders gaan kijken en snappen waar bepaald gedrag vandaan komt, en ja, als je weet waar iets vandaan komt, kun je er ook iets aan doen.... 

 

  • Zo leuk als moeders (en vaders) ineens inzicht krijgen in het gedrag van hun kind...
  • Zo fijn als je dochter (of zoon) wat makkelijker de klas in gaat in plaats van aan je been te hangen...
  • Zo waardevol om in te zien wat er vanuit je eigen ouders is gebeurd...
  • Zo grappig als je de 'kwartjesregen' hoort vallen...
Inzicht in gedrag vanuit je geboorteverhaal bij Corina Groen Coach Wolvega

Voor meer inzicht en begeleiding zowel kortdurend Pakket 1: Inspanning en Ontspanning als langdurend Pakket 2: Je leven weer compleet kijk dan even op de pagina over Coaching. Het één heeft namelijk heel vaak te maken met en invloed op het andere. Wil je meer weten over bovenstaande? Of wil je heling en meer energie door een Verbroken verbinding massage of Reiki? Neem vrijblijvend Contact met me op.