Wie is toch die coach in Wolvega?

 

Hallo,

Zal me even voorstellen.... ik ben Corina Groen, ik woon samen met Marc en ben moeder van drie meisjes, Vera, Lisa en Sara (2010, 2012 en 2014).

Na 9 jaar gewerkt te hebben als ambulant begeleider voor mensen met een beperking, een tussen periode van rust en bezinning, heb ik in 2018 besloten om mijn eigen praktijk op te richten. Mijn eigen keuze om aan iets nieuws te beginnen, een eigen bedrijf. Dit had ik jaren geleden zeker niet aangedurfd en gedaan, nee ik blijf wel zitten waar ik zit... Ik vind mijn baan leuk, fijne collega's, interessante cliënten. Natuurlijk heb je ook altijd wel dingen die je niet zo leuk vindt, maar over het algemeen... ja ik heb een leuke baan die bij me past.

Verandering

En dan gebeurt er iets in je leven.... dan past het blijkbaar niet meer zo helemaal...

In mijn geval werd ik moeder, een bewuste keuze en wat zag ik er naar uit! Maar het is wel een omslag... Onze eerste dochter werd geboren en wat was ik trots.... De jaren daarna kwamen er nog twee dochters bij en heb ik me gegeven aan het moederschap. Alleen gaandeweg werd er wel meer van me gevraagd qua baan, en laat dat nou net niet meer passen bij mijn leven van toen. Ik kwam in een spagaat terecht, een verandering in je leven, maar eigenlijk doorgaan met je huidige leven, tja dat kun je wel even volhouden, maar niet zo lang.... In 2015 begon me dat door te dringen, maar er aan toegeven ho maar. Dus uiteindelijk doorgegaan tot ik niet meer anders kon, noem het burn-out, noem het overspannen, feit was dat ik niet meer mezelf was en ergens tot de kern kwam "wat is nu het belangrijkste"... "wat wil ik".... "wat voel ik"..... En daarna kon ik, met mijn lichaam, mijn gevoel, maar vooral vanuit mijn hart, voor mij de beste keuze maken op dat moment. Ik ging m'n baan opzeggen, wat was dat eng, want mijn vastigheid en zekerheid vielen weg, maar wat voelde dat bevrijdend!!

Nadat ik tot rust was gekomen en ik er op terug keek als een bijzondere periode in mijn leven, kwamen er vanzelf weer nieuwe situaties en kansen die ik heb aangepakt, ook vanuit mijn gevoel. En dat is nou juist zo belangrijk; voelen, nadenken, kiezen, en eigenlijk 'weet' je het vaak al wel...

Ik heb vanaf die tijd vaak gedacht, 'als ik het kan, kan een ander het ook.... ' En vanuit die denkwijze wil ik je graag helpen in de periode waarin jij je bevindt. Want er lopen zoveel mensen rond die ook in een situatie zitten waarbij ze het even niet meer weten.

Je bent echt niet de enige, ook al kan het soms wel zo voelen.....