Wat kan ik voor je doen?

Het is niet niks... maar voel, volg je hart en het wordt weer beter.....

Dat is de kern waar het om draait. Meestal zitten we met onze gedachten in de knoop, zitten we teveel in ons hoofd en zijn we de verbinding met ons lichaam kwijt geraakt.

Meestal 'weten' we het ergens wel maar kunnen er niet bij, kunnen het niet concreet maken of durven de stap niet te maken.

Vooral als je overspannen, richting een burn-out gaat of er midden in zit is het niet makkelijk om keuzes te maken of om te weten wat je wilt. Maar één troost, je bent niet alleen. Er zijn heel veel mensen die hetzelfde ervaren als jij en leeftijd zegt niets, want ouderen, volwassenen maar ook veel jongeren hebben last van lichamelijke klachten, spanningen, stress en keuzes maken.

Graag kijk ik met je mee, naar wie jij bent, waar je tegen aan loopt en wat je wilt.

Ik bied daarom in Wolvega en omstreken verschillende manieren aan, waardoor je kunt kiezen naar wat jij denkt nodig te zijn.

       Zowel kortdurende coaching met wandelcoaching en Reiki.

              Pakket 1: Inspanning en Ontspanning

       Als langdurige coaching met wandelcoaching, Reiki, je Geboorteverhaal en de heling

       daarvan.

              Pakket 2: Je leven weer compleet

  • 'Spar'sessies (bijvoorbeeld eens per maand/ half jaar/ jaar even lekker sparren)
  • Je Geboorte in Kaart brengen, inzicht in je geboorteverhaal, waarbij je (je eigen) gedrag gaat begrijpen. Al het gedrag is logisch alleen je ziet en snapt het niet altijd...
  • Verbroken verbinding massage een super mooie aanvulling op Geboorte in Kaart en helend in blokkades rondom je geboorte, evenals verbinding herstellen met jezelf en/ of de ander.
  • Reiki een ontspannende behandeling, waarbij de energie weer gaat stromen, het opheffen van blokkades mogelijk is, en je lijf aanzet tot zelfgenezing.

              Pakket 3: Extra Energie

 

Uiteraard mag je gratis en vrijblijvend Contact opnemen voor een kennismakingsgesprek, waarna je dan kan kiezen of je wat wilt en wat je wilt.

En je wil iets, want anders kwam je hier niet, maar wat, hoe en wanneer, dat bekijken we samen.

Want samen zie je meer dan alleen.... Echt waar....