Ervaringen van anderen

2024

💚 Wat gebeurt er toch tijdens de Reiki behandelingen!!l Elke keer weer anders, maar elke keer ook zo fijn! Ontspanning, inzichten, gevoelens, soms weet ik het ook niet, maar ik laat het allemaal over me heen komen en voel me een stuk beter dan vorig jaar!!

 

2023

💚 Vandaag bij Corina geweest voor een verbroken verbindingen massage. Bijzonder om te voelen wat er gebeurd en tijdens de behandeling een hele vroege herinnering uit mijn babytijd te mogen ervaren.

Rianne

 

2022

💚 Ik heb de reiki behandeling gehad bij Corina en deze als erg prettig ervaren. Bijzonder om te merken hoe mijn ervaringen/gevoel en die van jou overeen komen tijdens de behandeling.

De nacht na de behandeling als een blok geslapen en de dagen er na erg veel energie.

Bedankt.

 

2021

💚 Hoewel ik een vrij nuchter persoon ben, ben ik toch voor een reiki behandeling bij Corina geweest voor behandeling van mijn hoofdpijn en migraine. Het was zeer ontspannend en heb daarna minder hoofdpijn gehad.

Corina kan ook heel goed de rust en ontspanning op je over brengen.

Ook heb ik de geboorte in kaart gedaan bij Corina. Dit is zeer bijzonder. Er vallen dingen op zijn plek. Het is ook wel emotioneel om het verslag te lezen wat Corina hier van maakt. Maar wel heel mooi.

 

💚 Ik heb de coaching van Corina ervaren, net zoals de Reiki en Geboorte in kaart. Ik vind Corina rust uitstralen en dat voelt heel prettig als je met haar communiceert. De coaching hebben we al wandelend door Wolvega gedaan in de natuur, en daarbij kon ik goed mijn verhaal vertellen, kreeg ik tips van haar en een luisterend oor. Ze kan je op een goede manier, anders naar dingen/situaties laten kijken en hulp bieden.

De Geboorte in kaart vond ik een hele bijzondere ervaring en heeft me veel inzichten gegeven en er zijn een aantal dingen "op z'n plek gevallen" . De Reiki behandeling was heel rustgevend en prettig. Kortom ik raad Corina zeker aan!

Angela

 

💚 December 2019 hebben wij tijdens onze jaarlijkse Kerstborrel een workshop gehad van Corina.

Dit was erg leerzaam en gezellig.

De mensen werden tijdens de workshop d.m.v vragen en opdrachten geconfronteerd met zichzelf.

Hoe reageer ik op bepaalde situaties, waar ben ik sterk of juist minder sterk in, wat vind ik leuk om te doen of juist minder leuk...

Op deze wijze leerde iedereen elkaar beter kennen. Het resultaat hiervan was dat men elkaar beter begreep.

Op deze manier kunnen ze van elkaar leren en efficiënter werken met (nog) meer werkplezier.

Dat komt ook ons bedrijf ten goede.

Het is goed en verhelderend om op deze wijze eens kritisch naar je zelf en je collega's  te kijken zonder elkaar aan te vallen.

Elkaar beter begrijpen en van elkaar te leren was het doel van deze avond en dat is zeer geslaagd!

Menno