Door Reiki weer ontspannen

Je kunt bij mij ook terecht voor Reiki. Reiki focust zich, als alternatieve geneeswijze, op de energie die er tussen jou en mijzelf wordt overgedragen. Het woord Reiki zelf betekent ´Universele Levensenergie´. Reiki is geschikt voor gezonde en zieke mensen van alle leeftijden. Door gebruik te maken van Reiki kun je je energie vergroten, je immuunsysteem versterken en ziekte af weren. Heb jij te maken met vervelende aandoeningen en/of ziekten zoals hoofdpijn, spanningen in het lichaam, uitputting, depressie en angsten, acute of chronische klachten of ben je bang voor aandoeningen die wellicht in de toekomst zullen opspelen? Dan helpt Reiki om deze aandoeningen te genezen of in sommige gevallen te voorkomen. Reiki is dus een alternatieve geneeswijze, maar vervangt in geen enkel geval de gebruikelijke geneeskunde. Wat Reiki wel doet, is het aanvullen en ondersteunen van de gebruikelijke geneeskunde.

Reiki therapie

Reiki therapie draagt overigens bij aan een groeiende bewustwording en vindt zijn oorsprong in Japan. Het is niet heel ongewoon dat alternatieve geneeswijzen uit Japan over komen waaien naar ons land. Reiki is dan ook een van de populaire Japanse alternatieve geneeswijzen en helpt bij het vergroten van bewustwording en het behoort tot de oudste geneeswijzen die de mensheid kent. Daarnaast staat Reiki in alle gevallen voor gezondheid en biedt het vele mogelijkheden en oplossingen wanneer jij tegen dingen aanloopt die jou ongezond doen voelen. De stap naar Reiki als alternatieve geneeswijze is in de meeste gevallen dan ook niet moeilijk om te maken. Wil je Reiki ervaren? Vraag naar de verschillende mogelijkheden van een behandeling.

De voordelen van een Reiki behandeling

Een Reiki behandeling kan gezien worden als een ontspanningsbehandeling, maar brengt ook vele andere voordelen met zich mee. De meeste resultaten die uit Reiki behandelingen voortkomen zijn:

  • Je wordt er rustig en ontspannen van
  • Je zal er beter door slapen
  • Je krijgt er een heerlijk en warm gevoel bij
  • Je hele lichaam zal energie krijgen
  • Je komt tot diepere inzichten bij bepaalde vragen of problemen
  • Het verlicht snel pijn en acute symptomen
  • Het zal angstige gevoelens bij je wegnemen of verminderen
  • Het zal helpen bij het tijdig afbreken en afvoeren van giftige afvalstoffen in het lichaam

 

Overigens, bij iedereen ´werkt´ Reiki anders, maar de energie stroomt wel heen waar dat het meest nodig is, je eigen lichaam regelt dat helemaal zelf, mooi he!

 

Ervaring van iemand die niet bekend was met Reiki;

Ik had nog nooit zoiets gedaan. Het viel me mee dat ik me zo goed kon ontspannen, dat had ik niet verwacht. Het voelde erg fijn!

M.